Teaterdager 2007




TEKST - REVY OG HUMOR Tilbake til oversikten
Kursholder: Karsten Fullu
 
Å skrive revy er noe av det morsomste man kan gjøre med buksene på, og på dette kurset lærer du hvorfor. Kurset skal gi inspirasjon til deg som har lyst til å skrive gode tekster, og gi deg som allerede skriver revytekster nye verktøy og arbeidsmetoder for å gjøre prosessen fra ide til ferdig tekst enklere.
En del av kurset vil være praktisk tekstarbeid, og vil forhåpentligvis resultere i en masse nye tekster som kan glede publikum utover høsten og vinteren. For den som har lyst til å tjene penger på tekstene sine, vil det også bli mulig å plukke opp noen tips.
Ta med skrivesaker. Godt humør deles ut i løpet av kurset.

Karsten Fullu er tekstforfatter og har skrevet tekster til revyer og show med blant annet Rune Andersen, Dagfinn Lyngbø, Yngvar Numme, Brede Bøe, Lisa Tønne, Hege Schøyen, SMXL, Herborg Kråkevik & Christine Hope. Han er fast manusforfatter i ”Hallo i Uken” på NRK P2 og ”Løvebakken” på NRK1, og har skrevet for tv-programmer som: ”Nytt på Nytt”, ”Hos Martin”, ”Hilde og Brede-show”, ”Valen-TV”, ”Senkveld”, ”God Kveld, Dagfinn” og ”Melonas”. Han har laget tusenvis av radiosketsjer for P1 og Petre, og har gitt ut boken: ”Slik blir du søkkrik” – verdens dårligste lærebok i økonomi.