!DOCTYPE html> Norsk Amatørteaterforbund
Trenger du hjelp? Tips oss.. Tlf 92 89 21 25 Anne Lise Olsen
Unge SPOR deler ut Kulturstipend, 23.04.2014 Tilbake

Da NATF-gruppa Unge SPOR på Jæren holdt årsmøte, ble det vedtatt at det skulle settes ned et Kulturstipendutvalg, som allerede inneværende år skal dele ut midler til SPORsettere i norsk kultur. Den 22.april kl. 07:00 åpnet søknadsportalen, og hele 50.000 kroner kan tilfalle engasjerte kultursjeler i hele landet.

- Vi har valgt å dele ut kulturstipend fordi vi tror dette kan og vil bidra til at kunstnerspirer gror og at antall kulturtilbud øker. Det er nettopp denne type arbeid vi tror på, brenner for og disse spor vi streber mot at andre skal følge, sier kunstnerisk leder i Unge SPOR Iren Førland stolt. Ja, dette betyr at vi selv må jobbe enda hardere for å oppnå ønsket balanse i eget regnskap, men så lenge det ligger innenfor vår visjon, skulle det bare mangle at vi gjør vårt ytterste for å oppnå målene!

Nestleder Johanne Steinsland Egge legger til; - Kulturstipendet er en "vinn vinn", markedsføringsverdien dette gir oss er langt høyere enn hva for eksempel avisannonser, radioreklame og lignende kan gi oss til samme pris, samtidig som vi får bidra til at andre kan realisere drømmer, visjoner, tanker og ideer.

Alle som kan og vil noe innenfor det uendelig brede kulturfeltet kan søke om stipend fra Unge SPOR, men tiltak som omfavner flest, setter spor og skaper mest utav hver krone vil bli prioritert. Kulturstipendets vedtekter setter noen få begrensninger med tanke på målgruppe, og åpner for at kulturspirer fra hele det vidstrakte landet kan søke.

Tekniske henvendelser rettes til NATF