!DOCTYPE html> Norsk Amatørteaterforbund
Trenger du hjelp? Tips oss.. Tlf 92 89 21 25 Anne Lise Olsen
Årsmøtet ble utfordret, 29.04.2014 Tilbake

De 17 delegatene og observatørene til årsmøtet i Norsk Amatørteaterforbund 27. april ble utfordret av styreleder Frode Førland ved møtestart: Hva vil de med NATF? Og hva betyr NATF for dem? Dermed var tankevirksomheten i gang....

Et årsmøte med 17 delegater og observatører er «rekord» - i hvert fall i nyere tid. Det har vært vanskelig å trekke mange amatørteaterinteresserte til årsmøtet, som de senere årene har vært avviklet annen hvert år.
Men i år var et pent knippe unge og gamle samlet på Park Inn på Gardermoen - kan hende at reise og opphold dekkes av NATF gjør at flere delegater sendes. Styreleder Frode Førland fikk blant annet disse svarene på sine spørsmål.
«Teaterdagene er viktige, både som sosial arena og på grunn av kursene»
«Det digitale medlemsarkivet er til god hjelp»
«Vi får alltid hjelp og støtte»
«Det er fint å være del av noe større - NATF er et trygt anker»
«Forsikringsordningen er god å ha»

Vanlige årsmøtesaker
Ellers inneholdt årsmøtet vanlige saker, slik som behandling av årsmeldinger (årsmelding for 2012 og 2013, hvorav den siste ble gjennomgår spesielt), godkjenning av regnskap og kontrollkomiteens beretning og revisjonsberetning. Ellers ble arbeidsprogrammet vedtatt - med en endring i forhold til styrets forslag, nemlig av NATF skal forsøke å få til myldremøter for amatørteaterfolk også andre steder enn på Lillehammer.

Tekniske henvendelser rettes til NATF