Teaterdager 2005

 Hovedside
 Program
 Innkvartering
 Kurs
 Annet
 Forestillinger
 NM i teatersport
 Se bilder
Velkommen til Teaterdagene 2005!
 
Helgen 2. – 4. september ønsker Norsk Amatørteaterforbund (NATF) for tiende gang velkommen til Teaterdagene på Lillehammer. Samtidig som vi feirer 10-årsjubileum for Teaterdagene er det i år faktisk 60 år siden Norsk Amatørteaterforbund ble stiftet.
 
12 kurs av høy kunstnerisk kvalitet står på plakaten. Vi tilbyr kurs både for de som står på scenen og de som jobber i kulissene. I tillegg kan vi by på Norgesmesterskap i Teatersport™, spennende forestillinger, stands, teateropptog, samt dans og underholdning på byens hyggeligste Teaterkro.
 
Teaterdagene er blitt en suksess!
Fra 1995 til i dag har det hvert år økt på med antall besøkende, og i dag kan Norsk Amatørteaterforbund stolt slå fast at arrangementet er blitt ett av de viktigste møtepunktene for teateramatører fra hele landet.
 
Også i år vil Bøhrre, Teaterdagenes høye beskytter, ta på seg det overordnede ansvaret for teaterfolkets ve og vel, og han sørger for at Kulturhuset BankenCafé Banken, Lillehammer vdg. skole og Bingo`n blir noen av de sentrale tilholdsstedene for Teaterdagenes tre skap; Galskap, faenskap og lidenskap.
 
La galskapen råde og dyrk lidenskapen sammen med hundrevis av andre teaterelskere. Vi ønsker gamle og nye deltakere hjertelig velkommen til inspirerende og intense Teaterdager på Lillehammer.
 
- lev, lær, lek
 

Stemningsrapport fra Teaterkroa 2004  Foto: Ida Hjerkinn